Advies aan bungalowparken in de natuur

Regenboog Advies heeft advies gegeven bij renovaties van bungalowparken. In het samenwerkingsverband DE BRON= Bewust Recreatie Ontwerp Noord, werkten we samen met Martini Architekten en Ontwerp Buro Kiemkracht.

We hadden een mooi aanbod: menu de BRON

Regenboog Advies richtte zich op het slim combineren van toerisme en natuur. In het kader van  DE BRON boden wij het volgende aan:
* Een scan van uw bedrijf op uitstraling, inpassing in de natuurlijke omgeving, klanttevredenheid, nieuwe consumententrends en duurzaamheid.
* We ontdekken punten van verbetering in de buitenruimte met betrekking tot functionaliteit, duurzaamheid, esthetiek en kosten.
* We geven economisch en ruimtelijk/ landschappelijk advies voor verbetering van de door u aangegeven aandachtspunten.

KIEMKRACHT  biedt u een compleet interieurontwerp en facilitair advies dat perfect aansluit op de wensen, identiteit en visie van uw bedrijf. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en vormgeving en hebben veel opdrachten in de toeristische sector. Daar leveren we eigentijdse ruimtes en interieurs die bijdragen aan een gezond (binnen)klimaat met economische en sociale meerwaarde. Wij ontwerpen interieurs voor oude of nieuwe accommodaties in uw park, die:
* uitstralen waar uw bedrijf voor staat,
* makkelijk zijn in onderhoud, energiezuinig en milieuvriendelijk en
* comfortabel zijn,
* maar ook flexibel, en kunnen meegroeien in de toekomst met uw identiteit en bedrijfsvisie.

Martini-architekten is toonaangevend op het gebied van woningontwikkeling. Alle kennis en ervaring die daarbij is opgedaan is verwerkt in het ontwerp van vakantiewoningen.
* Het is mogelijk om energieneutrale woningen te maken waar mensen zich comfortabel en veilig in voelen, die van alle gemakken zijn voorzien en
* voor mensen met of zonder beperking geschikt zijn.
* We werken met een integraal bouwconcept waardoor in minder bouwtijd meer kwaliteit geleverd wordt.

In 2009 werkten we al samen in een onderzoek naar de duurzaamheid van de bungalowpark Zeegse (Drenthe). Wij gaven advies over hoe het park beter in te passen in de omliggende natuur.  Helena Imminga-Berends (drs. econometrie), Marian Stegink (ir. bouwen en wonen) en Marco de Jong (ir. landschapsplanning) werkten hieraan. Ir. Ruud Dessing van Martini Architekten maakte een voorstel voor nieuwe bungalows.

Voor meer info, neem contact op via de contactpagina van deze site (of bel even: 06 531 60 213).

Laat een reactie achter